Menu
Your Cart
Winter sale Shop now

News and instructions RSS Feed

24 Nov Pelletit 500kg säkkeissä. Talvitarjous.
myynti 0 32
Halvempi vain ilmaiseksi!!!26.11.2021 - 31.01.2022   Super talvitarjous!Pelletit 500kg säkkeissä hintaan 110e/t+alv. (eli 68,2€/säkki - ALV24%) *Pyydä rahti kotiin toimitettuna.* minimitilaus 21t..
21 Oct Irtopelletti puhallusautolla
myynti 0 33
NeoTrade Oy on ottanut käyttöön uudet erityisesti pelletin kuljetusta varten suunnitellut puoliperävaunut. Omien puhallusautojen käyttö pelletin kuljetuksissa lisää toimitusvarmuutta, mikä on yksi NeoTrade Oy -yrityksen vahvuuksista. Katso puhallusau..
17 Jun Painekyllästetyn aitatolppien käyttöturvallisuusohje
myynti 0 228
Ohje on tarkoitettu painekyllästettyjen aitatolppien loppukäyttäjälle (asiakas) ja jälleenmyyjille. Pakkkaukseton merkitty valmistajan pakkausmerkinnöillä ja tämä dokumentti toimitetaan myös tuotteen mukana.Kyllästeaine: CelcureC4. Käytä puunsuoja-a..
11 Mar Rekisteröitymisen edut
admin 0 363
Rekisteröinti meidän kaupan asiakkaaksi on helppo ja yksinkertainen prosessi, josta saat paljon hyötyä.Rekisteröityäksesi sinun täytyy vain klikata Tili/Rekisteröidy ja avautuneeseen sivuun syötää sinun nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja s..
02 Jan Pelletin väristä
admin 0 2229
Pellettien valmistuksessa käytetään erilaisia puuraaka-aineita, eli eri puulajeja,palakokoja ja kosteusasteita. Tarkastellaanpa Biotek-tuotantolaitoksen 100 % havupuupellettien väreihin vaikuttavia seikkoja!Kuusesta tehdyt pelletit ovat vaaleampia, m..
02 Dec Lämpökustannusten vertailu
admin 0 2222
Pelletti on kustannustehokas polttomuoto. Tämän voi todeta seuraavasta taulukosta, jossa vertaillaan eri polttomuotojen kustannustasoa: pelletti on melkein neljä kertaa edullisempi polttotapa kuin esimerkiksi öljy. Se on myös selvästi ympäristöystävä..
15 Nov Pellettikäytön kehitys Suomessa
admin 0 9094
Valmistetuista pelleteistä merkittävä osa meni alussa vientiin, sillä pellettien käyttötekniikka oli uutta. Vientimaissa, kuten Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa, pellettiä alettiin käyttää hieman aikaisemmin kuin Suomessa. Tilanne kuitenkin muuttu..
15 Oct Pellettien ja polttopuiden varastoinnista
admin 0 11334
Pellettejä tulee säilyttää katoksen alla (pelletin ja maan välillä on oltava kuormalava tai jokin kerros) tai varaston sisätiloissa. Lämmitystä ei tarvitse. Pelletit kestävät lämpötilaa -40 C - +30 C astetta. Varastossa pellettejä voi säilyttää pääll..
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
Cookies
Käytämme verkkosivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen, tietojen keräämiseen markkinointitarkoituksiin ja verkkosivustomme kehittämiseen.